• DIVJAČINA S PESO IN ROBIDAMIRecepti
    DIVJAČINA S PESO IN ROBIDAMI

    DIVJAČINA S PESO IN ROBIDAMI

  • Ragu po toskanskoRecepti
    Ragu po toskansko

    Priprava: 1. Meso narežite na drobno (skoraj tako kot mleto meso). Dodajte vino, rožmarin, brinove jagode in kliček. Pustite v hladilniku čez noč. Naslednji dan odlijte in spravite za pozneje. &n...

  • Jagnječje zarebrnice z mladim krompirjemRecepti
    Jagnječje zarebrnice z mladim krompirjem

    1. Odlomite trde dele špargljev. 3. Ohladite jih pod mrzlo vodo. 5. Krompir kuhajte v slani vodi 20 minut. 7. Vzemite večjo litoželezno ponev. 9. V ponev dajte 2 jedilni žlici masla in vejico...

  • Visoka pita z divjačinoRecepti
    Visoka pita z divjačino

    Divjačinska pita je vedno čudovita na mizi in to je lep primer zelo preprostega recepta, še posebej če pri dobrem mesarju kupimo pripravljeno mešanico divjačinskega mesa.   Pečico segrejemo...

  • Nadevano zajčje meso z zeliščiRecepti
    Nadevano zajčje meso z zelišči

    Za nadev segrejemo olje v težki ponvi na srednjem ognju. Dodamo čebulo, korenček, zeleno in timijan. Pražimo dve do tri minute, dokler se zelenjava ne zmehča. Dodamo panceto ali slanino in pražimo,...

  • Zrezki divjačine s sečuanskim poprom, omako iz glogovih jagod, kurkumo, čilijem in lešnikiRecepti
    Zrezki divjačine s sečuanskim poprom, omako iz glogovih jagod, kurkumo, čilijem in lešniki

    Pečico segrejemo na 200 °C. Lešnike damo v suh pekač in jih pražimo, da malce porjavijo in so hrustljavi, ko ugriznemo vanje. Zdrgnemo jih, da odstranimo kožico. Solimo po okusu. Grobo jih naseklja...