• Burger iz morske žabe s sladkim krompirčkomRecepti
    Burger iz morske žabe s sladkim krompirčkom

    Morska žaba je bogata, mesnata riba, zato se odlično obnese v sočnem burgerju, pečenem na žaru.

  • Hrustljavi burgerji z rakci ter salso s sladko koruzo in mangomRecepti
    Hrustljavi burgerji z rakci ter salso s sladko koruzo in mangom

    Ta teden bosta John in Lisa v oddaji John in Lisa kuhata čez vikend pripravila svoje različice najljubših jedi, ki jih naročata na dom. Začela bosta z burgerji z rakci s pikantno salso iz sladke koruz...

  • KedgereeRecepti
    Kedgeree

    Zbudite se z zajtrkom z indijskim pridihom! Ta recept za kedgeree združuje dimljeno vahnjo in kuhana jajca ter okuse riža in karija.

  • Tostade z rakci, mangovo salso in guacamolomRecepti
    Tostade z rakci, mangovo salso in guacamolom

    Iz tortilj pripravite hrustljave tostade ter jih postrezite s salso iz avokadov in svežega manga. Če ste pogumni, pa dodajte še čili.

  • ChoripánRecepti
    Choripán

    Predstavljajte si užitek, ko ugriznete v hot dog, za katerega ste sami pripravili žemljice in omake. Preskusite ta slasten recept, poleg tega pa vam bo ostalo testo za burger štručke, ki ga lahko zamr...

  • Solata z zelenim paradižnikomRecepti
    Solata z zelenim paradižnikom

    Luke pravi, da ga okus zelenega paradižnika spominja na bučke. Za ta recept izberite zrele zelene paradižnike z ostrim in rahlo sladkim okusom. Odlični so tudi na žaru.

  • Sočna potrebušina v severnotajskem sloguRecepti
    Sočna potrebušina v severnotajskem slogu

    Luke Nguyen je po navdihu severnotajskih nočnih tržnic ustvaril recept za svinjsko potrebušino na žaru, pri katerem meso začini s korenino in semeni koriandra ter ingverjem, s tamarindovo vodo pa prip...

  • Riba na pari s soljenimi sojinimi zrni in steklenimi rezanciRecepti
    Riba na pari s soljenimi sojinimi zrni in steklenimi rezanci

    Enostaven recept Luka Nguyena je poln neverjetnih okusov, od ingverja in kitajskega soljenega sojinega zrnja do čilija in svežega koriandra. Ribo najprej skuhate v omaki, na koncu pa jo pokapate z kad...