Bel vinski kis
Spodaj si poglej vse naše recepte
Recepti Goveji burgerji, poprova majonezna omaka, česnov kruh
Ti preprosti goveji burgerji postanejo izjemni s česnovim maslom v bombeti in majonezno omako.
Recepti Lepljiva svinjska rebrca z bananovim kečapom
Nič se ne more kosati z rebrci na žaru, posebej če jih na debelo namažete z doma pripravljenim bananovim kečapom.
Recepti Stročji fižol in redkvice s chimichurrijem
Solata iz stročjega fižola z limonovim chimichurrijem, pekočimi redkvicami in krušnimi drobtinami bo odlično uravnotežila obrok z veliko mesa, pravi Stone.
Recepti Ocvrt krompir v masti race in kis iz pehtrana
Ta recept ima malo več korakov, a bo trud poplačan s hrustljavimi kosi krompirja, posutimi z zelišči in soljo. Postrezite jih s preprostim pehtranovim kisom.
Recepti Aperitiv iz rdeče pese
Ta predjed iz grške kuhinje je pripravljena iz pečene rdeče pese, naribane kumare in jogurta. Začinjena je s koprom, meto in česnom. Postrežemo jo z rezinami grškega kruha.
Recepti Goveji jezik z majonezno omako
Goveji jezik velja za delikateso, njegova priprava pa je preprosta, vendar zahteva veliko časa. Ko je jezik kuhan in koža olupljena, ga spečemo na žaru. Postrežemo ga z omako gribisch.
Recepti Lyonska solata s salamo saucisson
Klasična francoska solata z zeleno solato, ocvrtimi krutoni in kosi salame. Na vrh solate dodamo še poširano jajce. Preprosto in okusno!
Recepti Artičoke s prelivom vinaigrette
Ena izmed čisto francoskih predjedi - kuhana artičoka z dvema vrstama omak. Za omako Vinogret preprosto vse sestavine dobro premešamo, za holandsko omako pa je potrebno malo več spretnosti in prečišče...