• Zoejin "jollof"Recepti
    Zoejin "jollof"

    • Temperaturo pečice nastavite na 180° C• Za pripravo enolončnice: piščanca dajte v posodo z debelim dnom in grejte na zmernem ognju, dodajte grobo narezano čebulo, zmlet česen, timijan, poprova zrna...

  • Kalamari na žaru z rakovico, začinjenim nadevom, sipinim črnilom in omako iz suhega mangaRecepti
    Kalamari na žaru z rakovico, začinjenim nadevom, sipinim črnilom in omako iz suhega manga

    PripravaNarežemo suh zrel mango, ga dodamo v omako s črnilom in odstavimo z ognja. Dodamo nasekljan koper, peteršilj, ščep soli in popra. Nadevane lignje damo na žar in z malo oljčnega olja pečem...

  • BastijaRecepti
    Bastija

    Način priprave: 1. Piščanca damo v lonec. Dodamo na kockice narezano čebulo, ingver, žafran in cimet. Dodamo rezino limone in posolimo. Piščanca prekrijemo z vodo in kuhamo 45 minut. Piščanca vzam...

  • BobotiRecepti
    Boboti

    Način priprave: 1. Česen in čebulo drobno nasekljamo. Popražimo ju v olju skupaj s karijem sladko in pekočo rdečo papriko, naribanim ingverjem in sladkorjem. Premešamo. 2. Dodamo paradiž...

  • Tople maroške solateRecepti
    Tople maroške solate

    4 vegetarijanske solate za glavno jed ali pa zgolj kot prilogo.

  • Zvrnjen kolač s kruhovcemRecepti
    Zvrnjen kolač s kruhovcem

    Kiran Jethwa je naredil afriško sladico za vas. Za vas, da si jo pripravite doma. Pa dober tek!

  • Marinirana kraljevska skušaRecepti
    Marinirana kraljevska skuša

    Predjed, ki jo pripravite v 15. minutah, a bo odlična za 30!

  • Pečeni polnjeni jajčevci s tilapijo in limonino omakoRecepti