Opis

Priprava

Zelenjavo narežemo na približno enako velike kose. Česen nasekljamo in naribamo ingver. Česen in ingver popražimo na malo olja. Ko sprostita okus, dodamo čebulo. Vmešamo paradižnikov pire in dobro premešamo. Dodamo začimbe in dobro premešamo. Nato dodamo narezano zelenjavo, zelenjavno osnovo in kokosovo mleko. Premešamo in dodamo cimetove palčke. Kuhamo, dokler se zelenjava ne skuha, a mora biti še vedno hrustljava. Postrežemo z rižem in okrasimo s svežim koriandrom.

sestavine

Sestavine

  • 1-2 bučki
  • 1-2 pastinaka
  • 0.5 cvetače
  • 1 rdeča čili paprika
  • kaplija olja
  • 1-2 žlički česna
  • 2-4 žlički ingverja
  • 1 čebula
  • 1 žlica paradižnikovega pireja
  • 2 žlički karija
  • 1.5 žličke kumina
  • 1.5 žličke drobljenega čilija
  • 0.5 žličke kurkume
  • 5 dcl drobljenega čilija
  • 3 dcl kokosovega mleka
  • 1-2 bučki
  • 1-2 pastinaka
  • 0.5 cvetače
  • 1 rdeča čili paprika
  • kaplija olja
  • 1-2 žlički česna
  • 2-4 žlički ingverja
  • 1 čebula
  • 1 žlica paradižnikovega pireja
  • 2 žlički karija
  • 1.5 žličke kumina
  • 1.5 žličke drobljenega čilija
  • 0.5 žličke kurkume
  • 5 dcl drobljenega čilija
  • 3 dcl kokosovega mleka

Dekoracija

  • svež koriander

Sorodni recepti