Torta z limeto in kokosom

Priprava:

Maslo stopimo in ga pomešamo z zdrobljenimi piškoti. Maslo in piškote moramo dobro premešati. Mešanico položimo v namaščen pekač in jo pečemo na 200 stopinjah približno 20 minut. Pomešamo vse sestavine za nadev in jih dobro premešamo. Mešanico razporedimo po podlagi in pečemo na 150 stopinjah približno 20 do 30 minut. Torto položimo v hladilnik in jo v njem pustimo čez noč.

Smetano stepemo in dodamo druge sestavine, da naredimo preliv. Preliv razporedimo po ohlajeni torti. Sadje olupimo in narežemo ter ga razporedimo po vrhu. Uživajte.

sestavine

  • Podlaga400 g polnozrnatih piškotov 175 g maslaNadev0.25 dcl limoninega soka 0.25 dcl limetinega soka 4.25 dcl kondenziranega mleka 1 dcl kokosovega mleka 8 dcl rumenjakovGlazura3.5 dcl smetane 2 žlici mascarponeja 0.5 žlice limetine lupinice 0.5 žlice limoninega soka 2 žlici vaniljevega sladkorja 2 žlici sladkorjaPreliv1 mango 500 g jagod 2 kivija

Priprava

    Sorodni recepti

    Poglej vse