Če želite osvojiti kuhanje, ima Donal Skehan za vas veliko okusnih receptov, za katere ne potrebujete dodatnih sposobnosti, temveč le kuhinjo in nekaj sestavin. Dober tek!

sestavine

  • 50 g listov bazilike
  • 30 g nastrganega parmezana in dodatek za serviranje
  • 50 g pinjol in dodatek za serviranje
  • 1 velik strok česna
  • 85 ml ekstra deviškega oljčnega polja in dodatek za praženje
  • 2 na kocke narezani bučki
  • 300 g zamrznjenega graha
  • 500 g svežih širokih rezancev

Priprava

  • 1. V multipraktiku zmeljemo baziliko, parmezan, pinjole in česen. Dobro posolimo in popopramo, ter dodajamo olje, da dobimo pesto.
  • 2. V ponvi segrejemo olje. Bučke pražimo 2 do 3 minute, da se zapečejo. Dodamo grah, da se odtaja in segreje.
  • 3. Testenine kuhamo v kropu 2 do 3 minute, odcedimo in skupaj s pestom dodamo zelenjavi. Na koncu potresemo s pinjolami in parmezanom.

Sorodni recepti

Poglej vse