Tacosi na mehiški način

Priprava:

1.    Mleto meso pražimo, dokler ne izpusti vode.

2.    Drobno nasekljamo čebulo, jo dodamo mesu in ga pečemo naprej.

3.    Meso začinimo, dodamo fižol in premešamo še zadnjič.

4.    Drobno narežemo paradižnik in rdečo čebulo.

5.    Avokado olupimo in ga drobno narežemo.

6.    Z rokami natrgamo solato in v tacose položimo vse, kar smo narezali.

7.    Dodamo meso in fižol ter naribani čedar.

8.    Na koncu dodamo topljen sir in postrežemo.

Priloga: Tortilje s sirom gruyère in baziliko


sestavine

  • 250 g nemastnega mletega govejega mesa 1 čebula 1 kozarec rdečega fižola 4 pripravljeni tacosi 1 solata kristalka 1 rdeča čebula 1 avokado 1 paradižnik 1 kozarec sira čedar 0.25 skodelice oljčnega olja 1 kozarec topljenega siraZačimbe1 žlička kumine 1 žlička paprike 1 žlička pekoče paprike 1 žlička soli 1 žlička svežega črnega popra

Priprava

    Sorodni recepti

    Poglej vse