ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement
Napredno iskanje oddajSkrij napredno iskanje

T-bone s svežimi gobami

Ocena 0/5
Priprava:

Vzemite težko litoželezno posodo, ki se hitro segreje in vanjo vlijte malo
oljčnega olja. Položite t-bone steak v posodo. Meso večkrat obrnite tako da
toplota prodre vanj z obeh strani in je tako enakomerno pečeno. Ko
središčna temperatura mesa doseže 51 stopinj celzija, ga položite na desko in
pustite, da se sokovi umirijo.
V segreto ponev vlijte oljčno olje ter dodajte nasekljano šalotko, tenko
narezano zeleno (gomolj), narezano korenje, lisičke in na liste narezane
jurčke. Solite. Dodajte nasekljan svež timijan in čemažev pesto. Narahlo
premešajte.

Postrezite: na krožnik položite list radiča, gobe z zelenjavo in in nekaj
koščkov kozjega sira. Meso narežite na tagliato in ga narahlo osolite z grobo
soljo in pokapajte z oljčnim oljem.
Za otroke:
ne
Za vegetarijance:
ne