Svinjski zrezki v omaki s peteršiljem in česnom
Recept je iz: Jolanta (Joli) Delibozova

Priprava:
1. V mešalniku zmešamo dobro olupljene stroke česna, peteršilj in oljčno olje.
2. Meso narežemo na zrezke, solimo in popramo.
3. Zrezke položimo v mešanico s peteršiljem in pustimo stati vsaj dve minuti.
4. Spečemo na žaru.
sestavine
- 800 g svinjskega vratu sol in poper 1 vejica peteršilja 2 stroka česna 3 žlice oljčnega olja
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Jolanta (Joli) Delibozova
Cordon bleu z bešamelom
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Solata z nadevanimi hruškami
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Terina s pečenimi paprikami
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Terina z belo čokolado
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Karamelna mousse torta
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Aromatični kruh
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Torta Moka
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Božični tartufi
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Piškotne svečke
Recepti