Surovi korenčkov humus Annabel Langbein

Surovi korenčkov humus Annabel Langbein

Opis

Vse sestavine damo v multipraktik in jih zmeljemo v gladko pomako. Začinimo po okusu. Po potrebi razredčimo z oljem ali vodo. Spravimo v kozarec. V hladilniku lahko humus hranimo do pet dni.

 

Oglejte si video Annabel pri pripravi tega recepta v njeni novi televizijski seriji Annabel Langbein: Okusno in naravno vse leto na annabel-langbein.com

sestavine

Sestavine

  • 5 skodelic naribanega korenčka
  • 2 stroka česna
  • nasekljan
  • 0.5 skodelice blanširanih mandljev
  • 120 ml tahinija
  • 60 ml ekstra deviškega oljčnega olja
  • 120 ml pomarančnega soka
  • 1 žlica limoninega soka
  • 2 žlički mletega kumina
  • 2 žlički dimljene mlete paprike
  • 2 žlički soli
  • sveže mleti črni poper
  • 2 žlici koriandrovih listov

Sorodni recepti