Špinačna solata s pomarančami in malinami s prelivom iz malin in kisa iz divjih granatnih jabolk

Priprava:
1. Operemo špinačo in jo natrgamo z rokami.
2. Pomaranče olupimo in jih narežemo na kose.
3. S paličnim mešalnikom polovico malin zmešamo in dodamo kis iz divjih granatnih jabolk.
4. Na krožnik položimo špinačo in po njej potresemo ostanek malin in koščke pomaranče.
5. Na koncu dodamo malinov preliv in postrežemo.
sestavine
- 1.5 šopka špinače 3 pomaranče 2 kozarca svežih malin 4 žlice kisa iz divjih granatnih jabolk
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Jolanta (Joli) Delibozova
Solata s poširanimi jajci
Recepti Sara La Fountain
Solata iz špinače in endivije s slanino
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Korenčkova solata z ingverjem
Recepti Rachel Allen
Solata s pečeno muškatno bučo in kruhki
Recepti Skutin sufle z mariniranimi agrumi in karamelno omako
Recepti Antonio in Gennaro
Solata z bresaolo
Recepti Gabriele Sponza
Solata caprese s koromačem
Recepti Gabriele Sponza
Solata roka
Recepti Nadia in Merijn
Tople maroške solate
Recepti Donna Hay
Solata iz popečenih paradižnikov