Opis

Priprava

Riž skuhamo. V ponev damo olje in ga segrejemo. Medtem narežemo oba kosa mesa na majhne koščke. Meso damo v ponev in ga pečemo, dokler ne postane hrustljavo. Ingver naribamo in nasekljamo česen. Vmešamo ingver, česen in riž. Dodamo sojino omako po okusu. Kuhamo še 3 do 4 minute na srednjem ognju. Sladkorni grah narežemo na majhne trakove, nasekljamo rdečo čebulo in koriander, odstranimo semena iz čilija in ga narežemo.


sestavine

Sestavine

  • 200 g svinjska ledja
  • 200 g piščančjih prsi
  • 2 žlici olja
  • 2 stroka česna
  • 2 žlički ingverja
  • 5 dcl rjavega riža
  • 3 sojine omake
  • 1 rdeča čebula
  • 1 čili
  • 100 g sladkornega graha
  • 0.5 snop koriandrovih listov
  • ščepec soli
  • ščepec črnega popra

Sorodni recepti