Smuč
Recept je iz: Sara Chafak
Priprava
Svežega smuča očistimo in zarežemo na nekaj mestih od glave do repa. Natremo s soljo in začimbami, v trebuh ribe pa nadevamo peteršilj, česen in limono. Pečemo 30 do 40 minut v naoljenem pekaču v pečici pri temperaturi 180 stopinj. Pri postrežbi dodamo še limone po želji ter nasekljamo dišavnice.
sestavine
- Sestavine1 smuč 1 limona 1 dl listov peteršilja drobna morska sol 4 stroki česna 1 svež rdeč čili tanko narezan 1 koromač 1 žlica limoninega soka
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Annabel Langbein
Pissaladiere
Recepti Ljubomir Stanišić
Lignji s sladkim krompirjem
Recepti Nathan Outlaw
Postrvje klobase z medenim belim fižolom
Recepti Jamie Oliver
POSEBNA DOSA (VEGANSKA)
Recepti Shane Delia
Počasi pečena jagnjetina z jogurtom
Recepti Ljubomir Stanišić
Telečji medaljoni s štirimi vrstami sira
Recepti Ljubomir Stanišić
Ostrige s tatarsko omako
Recepti Adam Liaw
Jagnječji kebab
Recepti Sara La Fountain
Čilijeve testenine s škampi, rikoto in parmezanom
Recepti Nenad Veljković
Fajitas z zelenjavo