ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement
Napredno iskanje oddajSkrij napredno iskanje

Slana polenta Annabel Langbein

Ocena 0/5

V veliki posodi z debelim dnom zavremo mleko in jušno osnovo. V počasnem curku dodamo polento in ves čas mešamo. Dodamo sol, muškatni orešček in poper. Mešamo, dokler se polenta ne začne gostiti, potem še na majhnem ognju kuhamo 3-4 minute.

 

Odstavimo z ognja in vmešamo parmezan. Pokapamo z zeliščnim oljem ali žajbljevim maslom. Takoj postrežemo. Če nam polente ostane, pustimo, da se ohladi in strdi. Nato jo lahko narežemo in popečemo na žaru, ocvremo, popečemo v ponvi ali pečici.

 

Recept je iz nove serije Annabel Langbein: Okusno in naravno vse leto. Več receptov Annabel Langbein najdete na: annabel-langbein.com

 

Za otroke:
da
Za vegetarijance:
da
Recept: Annabel Langbein