Sladkarije „Halloween“
Recept je iz: Jolanta (Joli) Delibozova

Način priprave:
1. Zmešamo vodo, vino, sladkor in začimbe ter kuhamo 5 minut.
2. Bučo narežemo na enake rezine, debele okrog 1,5 cm.
3. Bučo kuhamo v sladki vodi dokler se ne zmehča.
4. Ohlajeno bučo z modli za piškote zrežemo v želene oblike.
5. Čokolado stopimo na vodni kopeli.
6. Kose ohlajene in posušene buče namočimo v čokolado in pustimo na papirju, da se strdijo.
7. Okrasimo s stopljeno belo čokolado.
sestavine
- 200 g buče 1 skodelica sladkorja 1 skodelica črnega vina 1 skodelica vode 1 lupina limone 2.5 zrna pimenta 2.5 semen kardamoma cimet po želji 1 zavojček vanilije 100 g temne čokolade 50 g bele čokolade
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Annabel Langbein
Marelice s kokosovo glazuro
Recepti Sara La Fountain
Masleni kolački z borovnicami
Recepti Nenad Veljković
Kavni mousse z višnjami
Recepti Rudolph van Veen
Torta ob rojstvu otroka
Recepti Rudolph van Veen
Kolač ob rojstvu otroka
Recepti Rachel Khoo
Črni gozdiček v čokoladnih skledicah
Recepti Rachel Khoo
Brezpastirska pita
Recepti Rachel Khoo
Torta z jagodami in smetano
Recepti Rachel Khoo
Majhne pite z jagodičjem in kremo iz kremnega sira
Recepti Kiran Jethwa
Zvrnjen kolač s kruhovcem