Satenasta lilija
Recept je iz: Rudolph van Veen

Način priprave:
1. V mešalnik damo kocke mesa, nasekljano čebulo, česen in paprike, kokos, kurkumo in sambal. Dodamo še kokosovo mleko in na kratko vključimo mešalnik.
2. Lesene palčke na kratko namočimo v mrzlo vodo.
3. Zmleto meso ovijemo okrog zgornjega dela ražnjiča.
4. Ražnjiče spečemo z obeh strani.
5. Omako naredimo iz sesekljanih rdečih paprik in mlade čebule, ki smo jih prelili s sojino omakosestavine
- 600 g piščančjih prsi 2 šalotki 3 kosi pekoče rdeče paprike 125 g kokosa 1 žlička kurkume 1 ščepec soli 150 ml kokosovega mleka 1 velika žlica sambala ali čili omakeZa omako2 pekoči rdeči papriki 2 mladi čebuli sladka sojina omaka
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Ljubomir Stanišić
Zapečeni kozji sir
Recepti Jamie Oliver
Pite z raki s paradižnikovo omako in solato
Recepti Michela Chiappa
Tribarvni njoki s kremasto lešnikovo omako
Recepti Primož Dolničar
Zeliščna sol
Recepti Primož Dolničar
Sušeni paradižniki v oljčnem olju
Recepti Rudolph van Veen
Dušen por s slanino in z indijskimi oreščki
Recepti Nadia in Merijn
Libijski nadevani krompir
Recepti Jamie Oliver
Idealni pečeni krompir
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Terina s pečenimi paprikami
Recepti