Satenasta lilija

Način priprave:

1. V mešalnik damo kocke mesa, nasekljano čebulo, česen in paprike, kokos, kurkumo in sambal. Dodamo še kokosovo mleko in na kratko vključimo mešalnik.

2. Lesene palčke na kratko namočimo v mrzlo vodo.

3. Zmleto meso ovijemo okrog zgornjega dela ražnjiča.

4. Ražnjiče spečemo z obeh strani.

5. Omako naredimo iz sesekljanih rdečih paprik in mlade čebule, ki smo jih prelili s sojino omako

sestavine

  • 600 g piščančjih prsi 2 šalotki 3 kosi pekoče rdeče paprike 125 g kokosa 1 žlička kurkume 1 ščepec soli 150 ml kokosovega mleka 1 velika žlica sambala ali čili omakeZa omako2 pekoči rdeči papriki 2 mladi čebuli sladka sojina omaka

Priprava

    Sorodni recepti

    Poglej vse