Satenasta lilija

Satenasta lilija

Opis

Način priprave:

1. V mešalnik damo kocke mesa, nasekljano čebulo, česen in paprike, kokos, kurkumo in sambal. Dodamo še kokosovo mleko in na kratko vključimo mešalnik.

2. Lesene palčke na kratko namočimo v mrzlo vodo.

3. Zmleto meso ovijemo okrog zgornjega dela ražnjiča.

4. Ražnjiče spečemo z obeh strani.

5. Omako naredimo iz sesekljanih rdečih paprik in mlade čebule, ki smo jih prelili s sojino omako

sestavine

  • 600 g piščančjih prsi
  • 2 šalotki
  • 3 kosi pekoče rdeče paprike
  • 125 g kokosa
  • 1 žlička kurkume
  • 1 ščepec soli
  • 150 ml kokosovega mleka
  • 1 velika žlica sambala ali čili omake

Za omako

  • 2 pekoči rdeči papriki
  • 2 mladi čebuli
  • sladka sojina omaka

Sorodni recepti