Sadna nabodala s čokolado

Sadna nabodala s čokolado

Opis

Kako jih pripravimo:

1. Vsako čokolado stopimo v svoji posodi nad vodno kopeljo, dodamo smetano.

2. Narežemo vse sadje v obliki srca.

3. Najprej melono, potem kivi, nato breskev, hruško, jabolko, banano in jagode.

4. Sadje nanizamo na palčke, eno stran palčke pomočimo v temno čokolado in posujemo s piškoti.

5. Belo čokolado damo v slaščičarsko vrečko in nabodala okrasimo še s tem.

sestavine

Sestavine

  • 3 breskove polovice iz konzerve
  • 1 hruška
  • 1 banana
  • 1 jabolko
  • 8 jagod
  • 1 kivi
  • 0.25 melone
  • 300 g čokolade s 70 % deležem kakava
  • 300 g bele čokolade
  • 1 zavitek ovsenih piškotov (ki jih zdrobimo)
  • 100 ml smetane
  • palčke za nabodala