Reginina kokošja juha z rezanci
Grobo narežite vso zelenjavo in jo dajte v večjo posodo s piščancem in drugimi sestavinami. Zalijte z vodo in zavrite.
Pustite rahlo vreti 4 ure in občasno premešajte ter vsako uro posnemite maščobo z vrha.
Po štirih urah juho odcedite in zavrzite vse, razen tekočine. Čez noč hranite v hladilniku.
Naslednje jutro bo juha postala kot žele. Pogrejte jo in še enkrat posnemite maščobo.
Rezance skuhajte posebej v posodi z vrelo vodo v skladu z navodili z vrečke. Odcedite jih.
Limski fižol naj 4 minute vre v vodi.
V vsako skledo dajte porcijo rezancev in limskega fižola, to pa prelijte s toplo juho.
Grobo narežite vso zelenjavo in jo dajte v večjo posodo s piščancem in drugimi sestavinami. Zalijte z vodo in zavrite.
Pustite rahlo vreti 4 ure in občasno premešajte ter vsako uro posnemite maščobo z vrha.
Po štirih urah juho odcedite in zavrzite vse, razen tekočine. Čez noč hranite v hladilniku.
Naslednje jutro bo juha postala kot žele. Pogrejte jo in še enkrat posnemite maščobo.
Rezance skuhajte posebej v posodi z vrelo vodo v skladu z navodili z vrečke. Odcedite jih.
Limski fižol naj 4 minute vre v vodi.
V vsako skledo dajte porcijo rezancev in limskega fižola, to pa prelijte s toplo juho.
sestavine
- Sestavine1 razsekan piščanec z odstranjeno kožo 2 narezani čebuli 5 narezanih korenjev 2 narezana sladka krompirja 1 zelena 1 por 0.5 švedske repe 2 kocki kokošje jušne osnove 2 kocki goveje jušne osnove lovorov list sol in poper 300 g rezancev vermicelli 230 g limskega fižola iz pločevinke
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Sara La Fountain
Gurmanska juha z lososom
Recepti Roberta Pagnier
Juha iz bučk z brusketi
Recepti Juha iz rdeče paprike s parmezanovim kruhom
Recepti Juha iz pečene paprike in paradižnika
Recepti Juha iz ohrovta in rdeče pese
Recepti Rudolph van Veen
Malteška ribja obara, Aliota
Recepti Gabriele Sponza
Juha s suhim mesom in bučo
Recepti Gabriele Sponza
Lubenična juha z meto
Recepti Nenad Veljković
Jagnječa obara
Recepti Filipa Vacondeus
Juha s školjkami "coquinhas"