Reginina kokošja juha z rezanci

Grobo narežite vso zelenjavo in jo dajte v večjo posodo s piščancem in drugimi sestavinami. Zalijte z vodo in zavrite.

Pustite rahlo vreti 4 ure in občasno premešajte ter vsako uro posnemite maščobo z vrha.

Po štirih urah juho odcedite in zavrzite vse, razen tekočine. Čez noč hranite v hladilniku.

Naslednje jutro bo juha postala kot žele. Pogrejte jo in še enkrat posnemite maščobo.

Rezance skuhajte posebej v posodi z vrelo vodo v skladu z navodili z vrečke. Odcedite jih.

Limski fižol naj 4 minute vre v vodi.

V vsako skledo dajte porcijo rezancev in limskega fižola, to pa prelijte s toplo juho. 


Grobo narežite vso zelenjavo in jo dajte v večjo posodo s piščancem in drugimi sestavinami. Zalijte z vodo in zavrite.

Pustite rahlo vreti 4 ure in občasno premešajte ter vsako uro posnemite maščobo z vrha.

Po štirih urah juho odcedite in zavrzite vse, razen tekočine. Čez noč hranite v hladilniku.

Naslednje jutro bo juha postala kot žele. Pogrejte jo in še enkrat posnemite maščobo.

Rezance skuhajte posebej v posodi z vrelo vodo v skladu z navodili z vrečke. Odcedite jih.

Limski fižol naj 4 minute vre v vodi.

V vsako skledo dajte porcijo rezancev in limskega fižola, to pa prelijte s toplo juho. 

sestavine

  • Sestavine1 razsekan piščanec z odstranjeno kožo 2 narezani čebuli 5 narezanih korenjev 2 narezana sladka krompirja 1 zelena 1 por 0.5 švedske repe 2 kocki kokošje jušne osnove 2 kocki goveje jušne osnove lovorov list sol in poper 300 g rezancev vermicelli 230 g limskega fižola iz pločevinke

Priprava

    Sorodni recepti

    Poglej vse