ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement
Napredno iskanje oddajSkrij napredno iskanje

Postrv z zelišči na žaru

Ocena 0/5

Priprava:

1. Krompir ovijemo v aluminijasto folijo in položimo na žerjavico.

2. Ribo očistimo in solimo. Trebušno votlino napolnimo z vejicami začimb in krhlji limone. Spečemo jo na žaru.

3. Preden postrežemo, odstranimo limono in začimbe.

4. Ribo postrežemo s krompirjem, ki ga lahko po želji premažemo z maslom.


Za otroke:
da
Za vegetarijance:
ne
Recept: Jolanta (Joli) Delibozova