Postrv z zelišči na žaru
Recept je iz: Jolanta (Joli) Delibozova
Priprava:
1. Krompir ovijemo v aluminijasto folijo in položimo na žerjavico.
2. Ribo očistimo in solimo. Trebušno votlino napolnimo z vejicami začimb in krhlji limone. Spečemo jo na žaru.
3. Preden postrežemo, odstranimo limono in začimbe.
4. Ribo postrežemo s krompirjem, ki ga lahko po želji premažemo z maslom.
sestavine
- 2 postrvi 2 vejici suhega origana 2 vejici šetraja 0.5 limone sol po želji 2 krompirja
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Annabel Langbein
Pissaladiere
Recepti Ljubomir Stanišić
Lignji s sladkim krompirjem
Recepti Nathan Outlaw
Postrvje klobase z medenim belim fižolom
Recepti Jamie Oliver
POSEBNA DOSA (VEGANSKA)
Recepti Shane Delia
Počasi pečena jagnjetina z jogurtom
Recepti Ljubomir Stanišić
Telečji medaljoni s štirimi vrstami sira
Recepti Ljubomir Stanišić
Ostrige s tatarsko omako
Recepti Adam Liaw
Jagnječji kebab
Recepti Sara La Fountain
Čilijeve testenine s škampi, rikoto in parmezanom
Recepti Nenad Veljković
Fajitas z zelenjavo