Postrv s komarčkom in beluši
Recept je iz: Filipa Gomes
Pečico segrejemo na 190 ° C in začinimo dva fileta postrvi z limoninim sokom, soljo in poprom.
Ko se riba marinira, naribamo pol komarčka in olupimo deset belušev.
Nato izrežemo dva kvadrata papirja za peko in zložimo nadev na prvega. Na sredino položimo komarček, solimo, dodamo limonin sok, oljčno olje in baziliko. Nato dodamo beluše. Popramo, dodamo limonin sok in nekaj kapljic oljčnega olja.
Na vrh položimo postrv, baziliko in limonine rezine.
Postopek ponovimo. Papirja zavijemo, ju položimo v pekač in pečemo 15 do 20 minut.
Potem vse vzamemo iz pečice, odpremo papir in postrežemo.
Pečico segrejemo na 190 ° C in začinimo dva fileta postrvi z limoninim sokom, soljo in poprom.
Ko se riba marinira, naribamo pol komarčka in olupimo deset belušev.
Nato izrežemo dva kvadrata papirja za peko in zložimo nadev na prvega. Na sredino položimo komarček, solimo, dodamo limonin sok, oljčno olje in baziliko. Nato dodamo beluše. Popramo, dodamo limonin sok in nekaj kapljic oljčnega olja.
Na vrh položimo postrv, baziliko in limonine rezine.
Postopek ponovimo. Papirja zavijemo, ju položimo v pekač in pečemo 15 do 20 minut.
Potem vse vzamemo iz pečice, odpremo papir in postrežemo.
sestavine
- Sestavine:2 fileta postrvi 0.5 komarčka 10 belušev 3 limone listi bazilike oljčno olje sol in poper
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Filipa Gomes
Čebula pita s sirom
Recepti Filipa Gomes
Requeijadas
Recepti Filipa Gomes
Zelena juha
Recepti Filipa Gomes
Špinačna lazanja
Recepti Filipa Gomes
Brigadeiro z mandljevim nadevom
Recepti Filipa Gomes
Jagodna solata s kozjim sirom
Recepti Filipa Gomes
Lososova nabodala z mangom
Recepti Filipa Gomes
Jagodna juha in limonin sladoled
Recepti Filipa Gomes
Škotska jajca s klobaso farinheire in prepeličjimi jajci z majonezo in karijem
Recepti Filipa Gomes
Ovčja krača z začimbami