Postrv s komarčkom in beluši

Pečico segrejemo na 190 ° C in začinimo dva fileta postrvi z limoninim sokom, soljo in poprom.

Ko se riba marinira, naribamo pol komarčka in olupimo deset belušev.

Nato izrežemo dva kvadrata papirja za peko in zložimo nadev na prvega. Na sredino položimo komarček, solimo, dodamo limonin sok, oljčno olje in baziliko. Nato dodamo beluše. Popramo, dodamo limonin sok in nekaj kapljic oljčnega olja.

Na vrh položimo postrv, baziliko in limonine rezine.

Postopek ponovimo. Papirja zavijemo, ju položimo v pekač in pečemo 15 do 20 minut.

Potem vse vzamemo iz pečice, odpremo papir in postrežemo.


Pečico segrejemo na 190 ° C in začinimo dva fileta postrvi z limoninim sokom, soljo in poprom.

Ko se riba marinira, naribamo pol komarčka in olupimo deset belušev.

Nato izrežemo dva kvadrata papirja za peko in zložimo nadev na prvega. Na sredino položimo komarček, solimo, dodamo limonin sok, oljčno olje in baziliko. Nato dodamo beluše. Popramo, dodamo limonin sok in nekaj kapljic oljčnega olja.

Na vrh položimo postrv, baziliko in limonine rezine.

Postopek ponovimo. Papirja zavijemo, ju položimo v pekač in pečemo 15 do 20 minut.

Potem vse vzamemo iz pečice, odpremo papir in postrežemo.

sestavine

  • Sestavine:2 fileta postrvi 0.5 komarčka 10 belušev 3 limone listi bazilike oljčno olje sol in poper

Priprava

    Sorodni recepti

    Poglej vse