Piščančje prsi nadevane s kozjim sirom
Recept je iz: Jolanta (Joli) Delibozova

Način priprave:
1. Meso zrežemo na tanke zrezke in potolčemo s kuhinjskim kladivom tako, da vmes postavimo dve plasti folije. Začinimo s soljo in poprom.
2. Vzamemo malo sira in ga damo v list poparjene špinače. Potresemo z lešniki in list zavijemo.
Nadev mora biti dobro zavit. Tako se ne bo razlil pri cvrtju, zeleni list pa bo jedi dal svežino in lepo barvo.
3. Nadev damo na sredino vsakega zrezka. Zavijemo v rulado. Če je potrebno, pritrdimo
z zobotrebcem.
4. Povaljamo najprej v moki, nato v razžvrkljanem jajcu in na koncu v suhi zmesi krušnih drobtin,
koruznih kosmičev in lešnikov. Rulade pustimo, da počivajo 5-10 minut.
5. Ocvremo v veliko olja in postrežemo s svežo solato.
sestavine
- 500 g piščančjih prsi 100 g mehkega kozjega sira 50 g praženih lešnikov 200 g poparjenih listov špinače sol in poper po željiZa paniranje2 jajci moka 3 žlice krušnih drobtin 100 g zmletih koruznih kosmičev 100 g zmletih lešnikov
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Annabel Langbein
Pissaladiere
Recepti Ljubomir Stanišić
Lignji s sladkim krompirjem
Recepti Nathan Outlaw
Postrvje klobase z medenim belim fižolom
Recepti Jamie Oliver
POSEBNA DOSA (VEGANSKA)
Recepti Shane Delia
Počasi pečena jagnjetina z jogurtom
Recepti Ljubomir Stanišić
Telečji medaljoni s štirimi vrstami sira
Recepti Ljubomir Stanišić
Ostrige s tatarsko omako
Recepti Adam Liaw
Jagnječji kebab
Recepti Sara La Fountain
Čilijeve testenine s škampi, rikoto in parmezanom
Recepti Nenad Veljković
Fajitas z zelenjavo