Pinčos
Recept je iz: Rudolph van Veen

Način priprave:
1. Želatino namakamo v vodi 5 minut. Začimbe drobno narežemo.
2. V kozici segrejemo belo vino, dodamo odcejeno želatino in mešamo, dokler se ne stopi. Dodamo narezane začimbe in izcedimo limonov sok. Mešanico prelijemo v plitvo pravokotno posodo. Žele damo v hladilnik, da se strdi.
3. Drobno narežemo čebulo in papriko. Popražimo ju na oljčnem olju. Dodamo sladkor in malo vode ter pustimo, da mešanica zavre.
4. V skledo damo tanek kos govedine. Čezenj damo rezino pršuta. Zavijemo.
5. Marmelado iz paprik postrežemo kot osnovo. Čeznjo damo mesne zavitke. Na vrh postavimo pravokotni zeleni žele.
sestavine
- 200 g govedine 100 g pršutaZa žele4 lističi želatine 6 vejic peteršilja 6 šopkov mete 4 vejice rožmarina 500 ml belega vina sok polovice limoneZa marmelado iz paprik glavica čebule 1 rdeča paprika oljčno olje žlička sladkorja sol poper žlica ingverjevega sirupa
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Annabel Langbein
Pissaladiere
Recepti Ljubomir Stanišić
Lignji s sladkim krompirjem
Recepti Nathan Outlaw
Postrvje klobase z medenim belim fižolom
Recepti Jamie Oliver
POSEBNA DOSA (VEGANSKA)
Recepti Shane Delia
Počasi pečena jagnjetina z jogurtom
Recepti Ljubomir Stanišić
Telečji medaljoni s štirimi vrstami sira
Recepti Ljubomir Stanišić
Ostrige s tatarsko omako
Recepti Adam Liaw
Jagnječji kebab
Recepti Sara La Fountain
Čilijeve testenine s škampi, rikoto in parmezanom
Recepti Nenad Veljković
Fajitas z zelenjavo