Paradižnikova omaka s testeninami in piščancem

Paradižnikova omaka s testeninami in piščancem

Opis

Priprava:

Čebulo podušimo v ponvi. Dodamo pasiran paradižnik in druge sestavine. Počasi kuhamo, dokler se omaka ne zgosti. Začinimo.

Testenine skuhamo al dente. Postrežemo v ponvi s piščancem, pečenim na maslu.

sestavine

Sestavine

  • polnozrnate testanine
  • 2 fileja piščančjih prsi
  • 1 pločevinka pasiranega paradižnika
  • 4 dl goveje jušne osnove
  • 1 rdeča čebula
  • 1 do 2 stroka česna
  • 1 čili
  • rožmarin
  • timijan
  • 2 žlički worcesterske omake
  • 2 žlički sojine omake
  • 1 žlička sirupa agave
  • muškatni orešček
  • sol in črni poper
  • beli poper

Sorodni recepti