Orehova solata Annabel Langbein

Orehova solata Annabel Langbein

Opis

Mlado čebulico drobno nasekljamo, paradižnike narežemo na drobne kocke (če je paradižnik zelo sočen, semena zavržemo), prav tako kumaro in papriko. Grobo nasekljamo peteršiljm, meto in zmešamo z oljčnim oljem, sirupom granatnega jabolka ter začinimo po okusu.

Postrežemo najpozneje v 3-4 urah.

 

Recept je iz nove serije Annabel Langbein: Okusno in naravno vse leto. Več receptov Annabel Langbein najdete na: annabel-langbein.com


Mlado čebulico drobno nasekljamo, paradižnike narežemo na drobne kocke (če je paradižnik zelo sočen, semena zavržemo), prav tako kumaro in papriko. Grobo nasekljamo peteršiljm, meto in zmešamo z oljčnim oljem, sirupom granatnega jabolka ter začinimo po okusu.

Postrežemo najpozneje v 3-4 urah.

 

Recept je iz nove serije Annabel Langbein: Okusno in naravno vse leto. Več receptov Annabel Langbein najdete na: annabel-langbein.com

sestavine

Sestavine

  • 300 g orehov
  • 1 mlada čebula
  • 2 paradižnika
  • 1 velika kumara
  • 1 zelena paprika
  • 0.5 skodelice drobno nasekljanega gladkolistnega peteršilja
  • 0.5 skodelice natrganih listkov mete
  • 2 žlici ekstra deviškega oljčnega olja
  • 3 žlice sirupa granatnega jabolka
  • sol in poper po okusu

Sorodni recepti