Nadevane kumare
Recept je iz: Jolanta (Joli) Delibozova
Priprava:
1. Sir dobro premešamo s soljo po želji, dodamo narezane liste mete in pretlačen česen.
2. Kumari odrežemo konce, nato pa jo prerežemo na eni strani po dolgem tako, da ostane 2/3 kumare. Lahko jo prerežemo tudi po sredini, toda tako bo šlo vanjo manj nadeva.
3. Sredico izdolbemo z žlico. Izdolbeno kumaro posušimo s papirnato brisačo, da povsem odstranimo vlago.
4. Nadevamo jo s sirom.
5. Kumaro narežemo na grižljaje in v vsakega zabodemo zobotrebec z lističem mete. Okrasimo s koščki češnjevega paradižnika in prelijemo z malo balzamičnega sirupa.
sestavine
- 1 velika kumara (ravna in dolga) 100 g kremnega sira 2 vejici sveže mete 1 strok česna češnjev paradižnik za okras zgoščen balzamični sirup za preliv sol po želji
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Jolanta (Joli) Delibozova
Cordon bleu z bešamelom
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Solata z nadevanimi hruškami
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Terina s pečenimi paprikami
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Terina z belo čokolado
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Karamelna mousse torta
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Aromatični kruh
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Torta Moka
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Božični tartufi
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Piškotne svečke
Recepti