Mariniran losos
Recept je iz: Rudolph van Veen

Način priprave:
1. Lososa narežemo na tanke rezine in ga razporedimo na krožnik.
2. Ribo posolimo in posladkamo na obeh straneh.
3. Pripravimo preliv iz limonovega soka, medu in oljčnega olja.
4. Lososa posujemo s črnim poprom in polijemo s prelivom.
5. Čebulo in koper drobno nasekljamo in damo na lososa.
6. Po desetih minutah je riba pripravljena, da jo pojeste.
sestavine
- 1 velika žlica sladkorja 2 veliki žlici medu 400 g fileta lososa 0.5 šopka svežega kopra 1 limona oljčno olje 1 velika žlica morske soli sveže mleti črni poper 1 čebula
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Rudolph van Veen
Teksaško-mehiški koruzni kruh
Recepti Rudolph van Veen
Enostaven štrudelj s češnjami
Recepti Rudolph van Veen
Švicarska rolada s čokolado in kavo
Recepti Rudolph van Veen
Avstrijski šarkelj z banano in kokosom
Recepti Rudolph van Veen
Italijanska krompirjeva solata
Recepti Rudolph van Veen
Torta z jogurtom in s pomarančami
Recepti Rudolph van Veen
Pite s sladko čebulo in figami
Recepti Rudolph van Veen
Čokoladni tartufi z bloody mary
Recepti Rudolph van Veen
Torta z limonino kremo in s čokolado
Recepti Rudolph van Veen
Slana torta z olivami