Lahka kokosova torta

Način priprave:

1. Beljake stepemo v sneg, postopoma dodajamo sladkor in stepamo, dokler se povsem

ne raztopi. Dodamo vaniljo.

2. Na koncu ob previdnem mešanju dodamo nastrgani kokos.

3. Zmes razporedimo v dva tortna modla, prekrita s papirjem za peko.

4. Pečemo v predhodno segreti pečici pri 160 stopinjah.

5. Dodajte mleko in sladkor zmešamo, dokler ne dobimo kreme. Dodamo vaniljo, stopljeno želatino in limonovo lupino.

6. Smetano stepemo v sneg in previdno vmešamo mleko.

sestavine

  • Za testo1 skodelica sladkorja 1 vanilija 5 beljakov 180 g nastrganega kokosaZa kremo400 g jogurta 120 g sladkorja v prahu 100 ml sladke smetane 1 vanilija 0.5 nastrgane limonine lupine 600 g kandiranih češenj 1 zavojček želatine

Priprava

    Sorodni recepti

    Poglej vse