Opis

Način priprave:

1. Beljake stepemo v sneg, postopoma dodajamo sladkor in stepamo, dokler se povsem

ne raztopi. Dodamo vaniljo.

2. Na koncu ob previdnem mešanju dodamo nastrgani kokos.

3. Zmes razporedimo v dva tortna modla, prekrita s papirjem za peko.

4. Pečemo v predhodno segreti pečici pri 160 stopinjah.

5. Dodajte mleko in sladkor zmešamo, dokler ne dobimo kreme. Dodamo vaniljo, stopljeno želatino in limonovo lupino.

6. Smetano stepemo v sneg in previdno vmešamo mleko.

sestavine

Za testo

  • 1 skodelica sladkorja
  • 1 vanilija
  • 5 beljakov
  • 180 g nastrganega kokosa

Za kremo

  • 400 g jogurta
  • 120 g sladkorja v prahu
  • 100 ml sladke smetane
  • 1 vanilija
  • 0.5 nastrgane limonine lupine
  • 600 g kandiranih češenj
  • 1 zavojček želatine

Sorodni recepti