Krvavice, jajce in čips

Krvavice, jajce in čips

Opis

Priprava

1. Čips damo v servirno posodo.

2. V veliki ponvi z neoprijemljivo oblogo na srednjem ognju tri do štiri minute pečemo krvavico. Stresemo jo na čips.

3. V ponev vlijemo olje in vanjo ubijemo jajca, drugo za drugim. Pečemo dve do tri minute, da beljak zakrkne, rumenjak pa je še vedno tekoč. Ponev pokrijemo s pokrovko ali krožnikom, da pospešimo pečenje.

4. Jajca damo na čips in jih razkosamo z vilicami.


Priprava

1. Čips damo v servirno posodo.

2. V veliki ponvi z neoprijemljivo oblogo na srednjem ognju tri do štiri minute pečemo krvavico. Stresemo jo na čips.

3. V ponev vlijemo olje in vanjo ubijemo jajca, drugo za drugim. Pečemo dve do tri minute, da beljak zakrkne, rumenjak pa je še vedno tekoč. Ponev pokrijemo s pokrovko ali krožnikom, da pospešimo pečenje.

4. Jajca damo na čips in jih razkosamo z vilicami.


sestavine

Sestavine

  • 100 g pripravljenega slanega čipsa
  • 150 g krvavice
  • brez ovoja
  • grobo nadrobljene
  • 1 žlica olja ogrščice ali oljčnega olja
  • 3 jajca

Sorodni recepti