PREDJED

Razveselite brbončice z intenzivnim okusom krvavice in manga.

Najprej narežemo krvavico na kolobarčke. Nato olupimo dva manga in ju narežemo na rezine. Damo jih na električno ploščo, ki smo jo premazali z maslom. Mango postavimo na del plošče, da se karamelizira, na drugi strani plošče pa popečemo krvavico.

Nato pripravimo omako. V posodo damo preostali mango in dodamo narezan čili, žlico balzamičnega kisa in rjavi sladkor, da se okusi povežejo. Vse zmeljemo in na koncu precedimo.

Kolobarčke krvavice postrežemo z rezinami manga, ki smo jih združili z zobotrebcem. Vse prelijemo z omako. Odlična kombinacija tradicionalnega in eksotičnega.

PREDJED

Razveselite brbončice z intenzivnim okusom krvavice in manga.

Najprej narežemo krvavico na kolobarčke. Nato olupimo dva manga in ju narežemo na rezine. Damo jih na električno ploščo, ki smo jo premazali z maslom. Mango postavimo na del plošče, da se karamelizira, na drugi strani plošče pa popečemo krvavico.

Nato pripravimo omako. V posodo damo preostali mango in dodamo narezan čili, žlico balzamičnega kisa in rjavi sladkor, da se okusi povežejo. Vse zmeljemo in na koncu precedimo.

Kolobarčke krvavice postrežemo z rezinami manga, ki smo jih združili z zobotrebcem. Vse prelijemo z omako. Odlična kombinacija tradicionalnega in eksotičnega.

sestavine

  • Sestavine1 krvavica 2 manga 1 čili 1 žlica balzamičnega kisa 1 žlička sladkorja maslo

Priprava

    Sorodni recepti

    Poglej vse