Krofi s počasi pečeno svinjino

Krofi s počasi pečeno svinjino

Opis

Krofi s počasi pečeno svinjino

Priprava

  1. V skledi zmešajte koriander, natrgano slanino, džem iz slanine, hoisin, sriracho in rjavi sladkor. Premešajte, da nastane pasta.
  2. Na spodnjem delu krofa naredite luknjo (odtrgajte  košček testa) in jo nadevajte z 1/2 žličke paste.
  3. Prst pomočite v vodo in pojdite z njim po robu ter luknjo zatesnite s koščkom testa, ki ste ga odtrgali.
  4. Ponovite s preostankom paste in krofov.

sestavine

  • 1-2 vejici koriandra, listke drobno nasekljajte
  • 200 g natrgane počasi pečene slanine
  • 2 žlici džema iz slanine
  • 1 žlica omake hoisin
  • 1 žlica rjavega sladkorja
  • 1 žlička omake sriracha
  • 12 vzhajanih krofov
  • 2-3 žlice jagodne marmelade

Sorodni recepti