Jagnječji kotleti v omaki z meto
Recept je iz: Rudolph van Veen
Priprava:
Jagnječji kotleti:
Olupimo in nasekljamo stroka česna.Segrejemo ponev in stopimo maslo, dodamo sesekljan česen in vejice rožmarina.
Jagnječje kotlete začinimo s soljo in sveže mletim poprom. Popečemo jih 2 minuti na vsaki strani.
Metina omaka:
Sladkor stopimo v vreli vodi. Nasekljamo metine liste in jih dodamo v vrelo vodo. Dodamo žlički kisa. Škrob pomešamo z vodo, da zgostimo omako.
sestavine
- Jagnječji kotleti600 g jagnječjih kotletov 2 stroka česna 20 g masla sol sveže mleti poper 4 vejice rožmarinaMetina omaka100 ml vode 50 g sladkorja 1 zvitek mete 2 žlički kisa 1 žlička škroba
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Rudolph van Veen
Teksaško-mehiški koruzni kruh
Recepti Rudolph van Veen
Enostaven štrudelj s češnjami
Recepti Rudolph van Veen
Švicarska rolada s čokolado in kavo
Recepti Rudolph van Veen
Avstrijski šarkelj z banano in kokosom
Recepti Rudolph van Veen
Italijanska krompirjeva solata
Recepti Rudolph van Veen
Torta z jogurtom in s pomarančami
Recepti Rudolph van Veen
Pite s sladko čebulo in figami
Recepti Rudolph van Veen
Čokoladni tartufi z bloody mary
Recepti Rudolph van Veen
Torta z limonino kremo in s čokolado
Recepti Rudolph van Veen
Slana torta z olivami