ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement
Napredno iskanje oddajSkrij napredno iskanje

Humus iz pese

Ocena 0/5
PREDJED

Dodajte barvo in izvirnost svojemu jedilniku s humusom iz pese. Peso ovijemo v aluminijasto folijo in jo v pečici pečemo eno uro.

Pečeno peso narežemo na kose, ki jih damo v mešalnik in zmeljemo. Dodamo kuhano čičeriko in spet zmeljemo. Nato dodamo tri stroke česna in spet zmeljemo. Dodamo še naribano lupinico in limonin sok.

Vlijemo olje, solimo, popramo in dodamo malo tahinija. Na koncu vse zmeljemo.

Ko dobimo homogeno zmes, postrežemo humus, po katerem smo potresli limonino lupinico, s hrustljavimi grisini.

Za otroke:
ne
Za vegetarijance:
da
Iz oddaje:
Recept: Filipa Gomes