Gratiniran brancin

Način priprave:

1. Filet brancina, ki smo mu odstranili kožo, solimo in popramo. Pečemo ga v pečici ali na štedilniku, a ne več kot 5 minut.

2. Mlado čebulo narežemo na kolobarje in jo damo v skledo. Čebuli dodamo sveže naribani parmezan, maslo, majonezo in obe omaki. Premešamo.

3. Pečene filete položimo na dno pekača. (Ribo lahko razdelimo na ločene porcije, torej jih damo v ločene pekače). Po vrhu polijemo omako in jo razporedimo tako, da se riba ne vidi. Pečemo jo približno tri minute, dokler se ne ustvari zlata skorjica.

sestavine

  • 450 g fileta brancina sol in črni poper po željiZa omako6 stebelc mlade čebule 100 g parmezana 50 g masla 6 velikih žlic majoneze 0.5 velike žlice worcestrske omake 3 kapljice tabaska

Priprava

    Sorodni recepti

    Poglej vse