Gratiniran brancin
Recept je iz: Rudolph van Veen
Način priprave:
1. Filet brancina, ki smo mu odstranili kožo, solimo in popramo. Pečemo ga v pečici ali na štedilniku, a ne več kot 5 minut.
2. Mlado čebulo narežemo na kolobarje in jo damo v skledo. Čebuli dodamo sveže naribani parmezan, maslo, majonezo in obe omaki. Premešamo.
3. Pečene filete položimo na dno pekača. (Ribo lahko razdelimo na ločene porcije, torej jih damo v ločene pekače). Po vrhu polijemo omako in jo razporedimo tako, da se riba ne vidi. Pečemo jo približno tri minute, dokler se ne ustvari zlata skorjica.
sestavine
- 450 g fileta brancina sol in črni poper po željiZa omako6 stebelc mlade čebule 100 g parmezana 50 g masla 6 velikih žlic majoneze 0.5 velike žlice worcestrske omake 3 kapljice tabaska
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Rudolph van Veen
Teksaško-mehiški koruzni kruh
Recepti Rudolph van Veen
Enostaven štrudelj s češnjami
Recepti Rudolph van Veen
Švicarska rolada s čokolado in kavo
Recepti Rudolph van Veen
Avstrijski šarkelj z banano in kokosom
Recepti Rudolph van Veen
Italijanska krompirjeva solata
Recepti Rudolph van Veen
Torta z jogurtom in s pomarančami
Recepti Rudolph van Veen
Pite s sladko čebulo in figami
Recepti Rudolph van Veen
Čokoladni tartufi z bloody mary
Recepti Rudolph van Veen
Torta z limonino kremo in s čokolado
Recepti Rudolph van Veen
Slana torta z olivami