Opis

· Grobo narežite kumaro, papriki, paradižnike, podolgovati čebuli in česen na večje koščke.

· Shranite nekaj koščkov od vse zelenjave.

· V multipraktiku zmešajte ostalo zelenjavo z namočenih kruhom, olivnim oljem in šerijevim kisom, da dobite grobo zmes.

· Juho hladite v hladilniku, če imate čas ali pa 20 minut v zamrzovalniku.

· Ostalo zelenjavo razrežite na manjše koščke in postrezite k vsakemu krožniku juhe za dekoracijo

· Grobo narežite kumaro, papriki, paradižnike, podolgovati čebuli in česen na večje koščke.

· Shranite nekaj koščkov od vse zelenjave.

· V multipraktiku zmešajte ostalo zelenjavo z namočenih kruhom, olivnim oljem in šerijevim kisom, da dobite grobo zmes.

· Juho hladite v hladilniku, če imate čas ali pa 20 minut v zamrzovalniku.

· Ostalo zelenjavo razrežite na manjše koščke in postrezite k vsakemu krožniku juhe za dekoracijo

sestavine

Sestavine

  • 0.5 srednje velike kumare
  • olupljene in narezane
  • 1 rumena paprika
  • 1 rdeča paprika
  • 6 paradižnikov
  • 2 srednje veliki podolgovati čebuli
  • 3 stroki česna
  • 100 g starega belega kruha
  • namočenega v malo vode
  • 3 žlice oljčnega olja
  • 2 žlici šerijevega kisa

Sorodni recepti