Čokoladne praline

Priprava:

Čokolado in maslo stopimo. Dodamo ostale sestavine in zmešamo. Testo postavimo v hladilnik. Iz testa oblikujemo kroglice. Sladkor in cimet zmešamo. Kroglice pomočimo v belo ali temno čokolado in jih postavimo na rešetko, da odteče odvečna čokolada. Nato lahko kroglice povaljamo v zmesi iz sladkorja v prahu, kakava in cimeta. Okrasimo z mrvicami.

Uživajte v odkrivanju novih okusov in dekoraciji.

sestavine

  • Sestavine300 g temne čokolade 30 g masla 2 žlici sladkorja v prahu 5.5 žlice smetane 1 čajna žlička vanilijeve ekstrakta 2 žlici rumaZa dekoracijo80 g bele čokolade 80 g temne čokolade 1.5 dl sladkorja v prahu 1 dl kakava 1 dl trsnega sladkorja 2 čajni žlički mletega cimeta 3 žlice pisanih mrvic

Priprava

    Sorodni recepti

    Poglej vse