Opis
Priprava:
Čokolado in maslo stopimo. Dodamo ostale sestavine in zmešamo. Testo postavimo v hladilnik. Iz testa oblikujemo kroglice. Sladkor in cimet zmešamo. Kroglice pomočimo v belo ali temno čokolado in jih postavimo na rešetko, da odteče odvečna čokolada. Nato lahko kroglice povaljamo v zmesi iz sladkorja v prahu, kakava in cimeta. Okrasimo z mrvicami.
Uživajte v odkrivanju novih okusov in dekoraciji.
sestavine
Sestavine
- 300 g temne čokolade
- 30 g masla
- 2 žlici sladkorja v prahu
- 5.5 žlice smetane
- 1 čajna žlička vanilijeve ekstrakta
- 2 žlici ruma
Za dekoracijo
- 80 g bele čokolade
- 80 g temne čokolade
- 1.5 dl sladkorja v prahu
- 1 dl kakava
- 1 dl trsnega sladkorja
- 2 čajni žlički mletega cimeta
- 3 žlice pisanih mrvic