ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement
Napredno iskanje oddajSkrij napredno iskanje

Čilijeva pasta Annabel Langbein

Ocena 0/5

Čili, česen, ingver in olje zmečkamo v pasto v multipraktiku ali možnarju. Posodo z debelim dnom segrejemo na srednje velikem ognju. Dodamo čilijevo pasto in lupinico limone ali limete ter kuhamo. Občasno premešamo, dokler ne zadiši (okrog pet minut).

Dodamo vodo in sladkor. Kuhamo, dokler ne dobi lepljive teksture in se na vrhu naredi oljna plast (okrog 10 minut). Odstavimo z ognja in vmešamo sojino omako, sol in poper. Pustimo, da se ohladi. Če ne porabimo vsega hkrati, jo lahko v kozarcu v hladilniku hranimo do dva meseca.

 

© Annabel Langbein The Free Range Cook: Through the Seasons

Za otroke:
ne
Za vegetarijance:
ne
Recept: Annabel Langbein