Carpaccio iz iverke z osočnikom
Recept je iz: Gabriele Sponza

Priprava:
1. Skuhamo osočnik in odstranimo trde dele.
2. Očistimo fileta in ju razrežemo na tanke rezine.
3. Rezine iverke položimo na krožnik za postrežbo.
4. Dodamo osočnik.
5. Limono odcedimo v skledo, dodamo oljčno olje in vse skupaj prelijemo po ribi.
6. Okrasimo s solato in postrežemo.
sestavine
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Bill Granger
Pikantna bučna semena
Recepti Rudolph van Veen
Košarice s šunko in pistacijo
Recepti Donna Hay
Sufle s solato iz pečene pese
Recepti Donna Hay
Pita s karamelizirano čebulo, krompirjem in feto
Recepti Rudolph van Veen
Neworleanška pita iz rakcev
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Tulci s tunino kremo
Recepti Maksut Aşkar
Baklava s špinačo
Recepti Maksut Aşkar
Kroglice iz leče
Recepti Maksut Aşkar
Solata iz čičerike
Recepti Gabriele Sponza
Pečene velike pokrovače