Capunti s pestom iz posušenih paradižnikov
Recept je iz: Donal Skehan

PRIPRAVA
Posušene paradižnike, kapre in 3 žlice oljčnega olja v multipraktiku zmeljemo v kašo. Če je mešanica pregosta, jo lahko razredčimo z oljčnim oljem.
Sveže testenine kuhamo, dokler ne priplavajo na površje, in jih odcedimo.
V postrežni posodi testenine dobro zmešamo s pestom. Jed po vrhu poškropimo z oljčnim oljem in potresemo z naribanim parmezanom.
sestavine
- 400 g testenin capunti dolžine štirih prstov 200 g posušenih paradižnikov 50 g kaper 3.5 žlice oljčnega olja ter nekaj kapljic za postrežbo 27 g naribanega parmezana sol
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Donal Skehan
Nadevani kaneloni
Recepti Donal Skehan
Capuntelli s fižolom
Recepti Donal Skehan
Piščanec v vinu Brunello
Recepti Donal Skehan
Ramen z instant rezanci in tofujem iz cvrtnika
Recepti Donal Skehan
Piščančji sataj z rižem in zelenjavo
Recepti Donal Skehan
Testenine s slanino in zeljem
Recepti Donal Skehan
Testenine s kozicami in pil pilom
Recepti Donal Skehan
Lazanja z govejim bočnikom
Recepti Donal Skehan
Masleni piščanec v ekonom loncu
Recepti Donal Skehan
Čokoladni tiramisu