Bučke v kuminovi omaki
Recept je iz: Jolanta (Joli) Delibozova
Priprava:
1. Bučke narežemo na kolobarje in ocvremo na vročem olju.
2. Drobno nasekljan peteršilj pomešamo z luštrekom in meto s kuminom, poprom, medom, vinskim kisom in ribjo omako. Pomešamo in prelijemo z malo vode, dodamo žlico oljčnega olja.
3. Mešamo, dokler ne dobimo goste omake. Popramo po okusu. Ocvrte bučke prelijemo z omako.
sestavine
- Sestavine2 bučki olje za praženjeOmaka2 vejici peteršilja 2 vejici luštreka 2 vejici mete 1 žlica medu 2 žlici ribje omake 1 žlica vinskega kisa 1 ščepec mletega kumina poper v zrnu 1 žlica oljčnega olja 3 žlice vode
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Jolanta (Joli) Delibozova
Cordon bleu z bešamelom
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Solata z nadevanimi hruškami
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Terina s pečenimi paprikami
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Terina z belo čokolado
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Karamelna mousse torta
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Aromatični kruh
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Torta Moka
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Božični tartufi
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Piškotne svečke
Recepti