ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement
Napredno iskanje oddajSkrij napredno iskanje

Brokoli, omaka iz modrega sira in piščanec

Ocena 0/5

Priprava

Brokoli operemo in narežemo. Skuhamo ga, toda pazimo, da ni premehek, le toliko, da ga zlahka prebodemo z nožem.

Piščanca pustimo nekaj časa na sobni temperaturi. Popečemo ga v ponvi na maslu. Začinimo s soljo in z belim poprom. Pečemo, dokler ni dobro pečen. Preložimo na krožnik.

Kuhani brokoli damo v ponev, v kateri se je pekel piščanec. Dodamo smetano in beli poper. Okus zaokrožimo s sirom s plemenito plesnijo. Zmešamo in postrežemo ob piščancu.

Za otroke:
da
Za vegetarijance:
ne
Recept: Sara Chafak