Bikov rep
Recept je iz: Rudolph van Veen
Priprava:
V ponev dodamo malo andaluzijskega oljain popražimo česen, ki smo ga nasekljali. Popečemo por, zeleno, čebulo in korenček. Ko zelenjavo popečemo, počasi dodamo bikov rep.
Popečemo rep ter dodamo malo kumina in popra.Nato dodamo vino "oloroso"in pustimo, da povre.Pokrijemo in pustimo 40 minut.Dodamo kose bikovega repa in pustimo v pečici sedem minut.
sestavine
- bikov rep česen por zelena čebula korenček oljčno olje kumin poper vino oloroso rdeče vino
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Rudolph van Veen
Teksaško-mehiški koruzni kruh
Recepti Rudolph van Veen
Enostaven štrudelj s češnjami
Recepti Rudolph van Veen
Švicarska rolada s čokolado in kavo
Recepti Rudolph van Veen
Avstrijski šarkelj z banano in kokosom
Recepti Rudolph van Veen
Italijanska krompirjeva solata
Recepti Rudolph van Veen
Torta z jogurtom in s pomarančami
Recepti Rudolph van Veen
Pite s sladko čebulo in figami
Recepti Rudolph van Veen
Čokoladni tartufi z bloody mary
Recepti Rudolph van Veen
Torta z limonino kremo in s čokolado
Recepti Rudolph van Veen
Slana torta z olivami