Biftek “à café”
Recept je iz: Filipa Vacondeus
Priprava:
1. V ponev damo pol masla in strt česen z lupino.
2. Ko se maslo stopi, spečemo biftek, ki ga solimo in popramo. Pustimo, da pozlati.
3. Preostanek masla damo v ponev, dodamo gorčico in kavo.
4. Dodamo smetano, vlijemo nekaj kapljic limoninega soka in pustimo, da se zgosti. Dodamo omako, v kateri se je pekel biftek, in premešamo.
5. Biftek znova položimo v omako in pustimo, da se kuha po želji.
6. Postrežemo z nekaj pečenimi krompirji, jajčno omleto in okusno omako.
sestavine
- Sestavine4 bifteki 8 velikih žlic masla 4 stroki česna 250 ml smetane sol in poper 4 velike žlice gorčice limona 4 jajca kava
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Gabriele Sponza
Domača pica
Recepti Gabriele Sponza
Tacosi na mehiški način
Recepti Nenad Veljković
Irski golaž
Recepti Nenad Veljković
Som z limono
Recepti Nenad Veljković
Riž z zelenjavo
Recepti Bučkini polpeti s špinačno solato
Recepti Polenovka v ovoju z limoninimi testeninami
Recepti Rachel Khoo
Pomarančni žele s kandiranim korenjem
Recepti Rachel Khoo
Gratinirane gobe in cvetača
Recepti BURGERJI Z GOVEDINO