Povzetek
Jamie se vrača z novo optimistično in iznajdljivo oddajo o hrani. Rad bi navdihnil ljudi, naj jedo boljšo hrano in zapravijo manj, zato bo predstavil nekaj najboljših receptov. Dokazal bo, da lahko jemo kot kralji, a pri tem ne obubožamo.
Jamie se vrača z novo optimistično in iznajdljivo oddajo o hrani. Rad bi navdihnil ljudi, naj jedo boljšo hrano in zapravijo manj, zato bo predstavil nekaj najboljših receptov. Dokazal bo, da lahko jemo kot kralji, a pri tem ne obubožamo.
Jamie bo pripravil svinjsko potrebušino s piri-pirijem. To je odličen primer, kako poceni kos mesa z malce kuharskega znanja spremenimo v pravo družinsko pojedino.
Jamie bo tokrat pripravil meni z enkratnimi jedmi, ki nas ne bodo udarile po žepu. Najprej bo skuhal poceni, a neverjetno paello s sočnimi piščančjimi bedri, pekočo klobaso chorizo in kozicami iz skrinje.
Tokrat Jamie skuha vrhunski in hkrati ugoden mehiški čili in deli z nami dve odlični ideji za uporabo preostanka piščanca.
Jamie bo dokazal, da je zamrznjena riba lahko prav tako dobra kot sveža in pripravil tikka kari.
Jamie bo pripravil Jamiejevega cvrtega piščanca, kruh s česnom, gobovo omako in še veliko drugih dobrot ter ustvaril slastno pojedino.
Jamie bo pripravil pukka kari in piščančje palčke ter pokazal, kako se skuha jajca na mehiški način.