ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement

Poletno kuhanje

V oddaji Poletno kuhanje bo nastopilo pet najpriljubljenejših kuharjev programa 24Kitchen – Lorraine, Bill, Jamie, Alex in Rudolph. V oddaji, zasnovani kot televizijski maraton, bo vsako soboto opoldne predstavljen po en recept vsakega kuharja, nato pa bodo ponovno predvajani med tednom. To bo del kuharskega tekmovanja na Facebooku z naslovom “Poletno kuhanje”. Gledalci bodo vsak teden morali spremljati televizijski maraton in iskati “recept Poletnega kuhanja”. Potem bodo morali le izbrati enega izmed receptov tekočega tedna, ga pripraviti in oddati na aplikaciji na Facebooku. Vsak teden bo izbran zmagovalec. Tekmovanje bo potekalo od 5. julija do 1. avgusta.

Televizijski maraton Poletno kuhanje se bo začel z recepti za predjedi, nato solate in glavne jedi ter se končal s sladicami. Tako bomo ob koncu julija vsi imeli unikaten jedilnik 24Kitchen.