Povzetek
V oddaji “Peka s Hiddejemde Brabanderjem” nam bo Hidde pokazal, da priprava mojstrskega peciva ni nujno zapletena. S pravimi podatki in osnovnim pekovskim znanjem lahko vsi ustvarimo izjemne jedi.
V oddaji “Peka s Hiddejemde Brabanderjem” nam bo Hidde pokazal, da priprava mojstrskega peciva ni nujno zapletena. S pravimi podatki in osnovnim pekovskim znanjem lahko vsi ustvarimo izjemne jedi.
Kanoli z rahlo rikoto in 'advocaatom' limončela.
Pavlova s čokoladnim moussejem z whiskeyjem in kokice.
Kandirana rabarbara z jagodno-jogurtovim sladoledom.
Začinjen vafel z brusnicami in slanim karamelnim prelivom.
Ingverjev kruh.
Polnjeni sladki ravijoli.
Piškoti Rose de Reims.
Canelé.
Na pari kuhan bao, polnjen z granatnim jabolkom.
Crêpe Suzette.
Češnjev clafoutis.
Pistachio madeleines.
Paris-Brest.
Poire Belle Helene s sladkornimi rožami.
Millefeuille s crème chibouste in malinovim crèmeux.