ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement

Nigellissima

Vnesite italijanski duh in okus v svoj dom s pomočjo kuharice Nigelle Lawson, ki vam bo pokazala, kako lahko iz vsakodnevnih sestavin preprosto pripravite pravo gostijo.

Bistvo italijanske hrane in Nigelline kuhe je v enostavnosti in sproščenosti. Nigelle v svoji novi oddaji pokaže gledalcem, kako preprosto lahko s sestavinami, ki jih najdemo v vsaki trgovini, vnesemo italijanski duh v domačo pripravo jedi in na krožnik. Nigella, ki je živela in delala v Firencah, preden je šla študirat italijanščino na Univerzo v Oxfordu, svojo ljubezen do Italije in italijanske kulinarike prenese v božanske jedi, ki temeljijo na tradiciji, vendar nam vseeno predstavijo nekaj novega. Te jedi so lahkotne, hkrati pa zelo okusne. Čeprav Nigella sledi italijanski pripravi jedi, so recepti vedno enostavni, priprava pa hitra, da tiste dni, ko mora biti večerja hitro na mizi, zlahka povzdignete vsakodnevne obroke v gostije. Ena epizoda bo posvečena tudi božiču, ko bo na krožnikih prava italijanska gostija s svežimi okusi, ki bodo tako raznoliki, kot se jih lahko domisli le Nigella.

Najnovejši recepti