Nigella: Za mojo mizo

Nigella: At My Table © Fremantle Media
Nigella: Za mojo mizo

Naslednje predvajanje na TV

 1. Sobota 31 Julij ob 17:00

  Nigella: Za mojo mizo 1, 7, božič (E07)

Povzetek

Nigellina nova serija je lepa in pravi navdih tako kot vedno. Posveča se trenutkom, ko se s prijatelji zberemo za mizo ob dobri hrani. Nigella nam bo pokazala preproste recepte na svoj način.

Epizode

Sezona1
 • 1

  Nigella: Za mojo mizo 1, 1

  +

  Nigella Lawson se vrača z novo serijo, v kateri vam ponudi preproste recepte za jedi, polne raznovrstnih okusov, vse od jajc po turško do britanske sladice z beljakovo peno.

 • 2

  Nigella: Za mojo mizo 1, 2

  +

  Nigella pripravi jedi, ki so popolne za sproščen večer s prijatelji. Med drugim pripravi jed iz govedine in jajčevcev in torto s pasijonkinim sladoledom.

 • 3

  Nigella: Za mojo mizo 1, 3

  +

  V tem delu Nigella pripravi božanske jedi, kot sta čokoladna pena z oljčnim oljem in korenčkova torta z orehi, ki bosta vedno navdušili vaše bližnje.

 • 4

  Nigella: Za mojo mizo 1, 4

  +

  Nigella predstavi svoje najljubše jedi, med drugim kari iz sladkega krompirja in muškatne buče in omako iz koriandra in feferonov.

 • 5

  Nigella: Za mojo mizo 1, 5

  +

  Nigella predstavi recepte, popolne za gostijo: francoski prepečenec s parmezanom, torto pavlovo z vrtnico in poprom, kari z jajci in sirno torto z belo čokolado.

 • 6

  Nigella: Za mojo mizo 1, 6

  +

  Nigella predstavi jedi, ki so popolne za večerjo po napornem dnevu, na primer krepčilno jed s piščancem in rdečim grozdjem in školjke s testeninami.

 • 7

  Nigella: Za mojo mizo 1, 7, božič

  +

  Nigella pripravi jedi za praznično gostijo in večere z gosti ter nam ponudi nove zamisli, ki jih lahko vključimo v tradicionalne obroke.

  Naslednji na sporedu
  Sobota 31 Julij ob 17:00
  Na 24Kitchen