ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement

Najboljši kuharji sveta

Oddaja Najboljši kuharji sveta je televizijska serija o najvplivnejših sodobnih kuharjih, vodilnih v ustvarjalni in avantgardni kuhinji. V oddaji bomo potovali po svetu in spoznali nekaj najslavnejših in najbolj cenjenih kuharskih mojstrov v zadnjem času. Odkrili bomo njihove kulinarične filozofije, delovne metode in stvaritve. Kuharji bodo razkrili skrivnosti svoje ustvarjalnosti, pripravili nekaj svojih neverjetnih jedi in predstavili tehnike, procese in inovacije, zaradi katerih izstopajo s svojimi nenavadnimi in edinstvenimi gastronomskimi slogi.

Teh 13 kuharjev bo odprlo vrata svojih kuhinj naši voditeljici, mladi ameriški kuharici Katie Button, ki se je urila v El Bulliju pri Ferranu Adrii in zdaj vodi lastno uspešno restavracijo v ZDA.  Katie bo z gledalci delila čast spoznavanja teh kulinaričnih genijev. Kuharjem se bo pridružila pri dnevnih opravilih in odkrila, kako razmišljajo in delajo ter kako vladajo v svojih osebnih kraljestvih: kuhinjah najboljših restavracij.

V svojih kuhinjah nam bodo pokazali svoje značilne jedi in vse zvijače ter tehnike njihove...