ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement

Micheline toskanske jedi

Karizmatična kuharica Michela Chiappa najde nov navdih v najbolj priljubljenih gurmanskih vročih točkah v Toskani, kot bomo spoznali v tej izjemno všečni kuharski seriji. Vsaka epizoda se vrti okrog Michelinega obiska živahnih toskanskih tržnic, obleganih stojnice s hrano, tradicionalnih proizvajalcev in družinsko vodenih gostiln. Proučevala bo jedi in sestavine, značilne za to regijo. Michela je odraščala v valižansko-italijanski družini, zato je bila hrana vedno osrednji del njenega življenja. Toda na tem slastnem potovanju je spoznala, da se vedno lahko še česa naučimo, kaj novega pokusimo in odkrijemo. Nadarjena kuharica najde navdih v izjemnih novih jedeh, ki jih bo še izpopolnila v svoji kuhinji, nato pa v slastnih obrokih uživala s svojo glasno družino in recepte delila z gledalci. 

Najnovejši recepti